Natalia Gavrilița, într-o vizită de lucru în Edineț și Soroca. Invitații de onoare – primarii a trei localități din România

  • 14 Ianuarie 13:14
Natalia Gavrilița, într-o vizită de lucru în Edineț și Soroca. Invitații de onoare – primarii a trei localități din România

Prim-ministra Natalia Gavrilița se află astăzi într-o vizită de lucru în raionul Edineț. Șefa Cabinetului de miniștri va avea o ședință comună cu autoritățile publice locale din regiune și invitații de onoare – primarii a trei localități din România. În cadrul întrunirii va fi prezentat proiectul „Edineț, oraș cu perspectivă de viitor”, implementat de Primăria municipiului Edineț în parteneriat cu Primăria municipiului Alba Iulia, România. 

Șefa Cabinetului de miniștri va merge apoi la Centrul de sănătate Edineț, unde va fi deschis un nou laborator de testare COVID-19, dotat cu echipamente performante pentru realizarea testelor PCR. 

Ulterior, prim-ministra se va deplasa în municipiul Soroca unde va discuta împreună cu reprezentanții administrației publice locale soluțiile pentru cele mai stringente probleme cu care se confruntă oamenii din localitățile raionului. 

Un alt punct al vizitei este Instituția Publică „Incubatorul de afaceri” din Soroca, care oferă suport antreprenorilor din regiune pentru ca aceștia să-și dezvolte afacerile și să creeze noi locuri de muncă.

La finalul vizitei, Natalia Gavrilița se va deplasa spre Cetatea Soroca, unde va participa la evenimentul de închidere a programului cultural dedicat sărbătorilor de iarnă și a concertelor de caritate organizate în acest an de Guvernul Republicii Moldova.

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
28,24
Cer senin
Umiditate:54 %
Vint:5,66 m/s
Sat
25
Sun
27
Mon
27
Tue
27
Wed
27
Arhivă Radio Chișinău