Natalia Gavrilița: Chiar dacă plec de la cârma executivului, rămân alături de oamenii frumoși și harnici ai Republicii Moldova

  • 16 Februarie 11:33
Natalia Gavrilița: Chiar dacă plec de la cârma executivului, rămân alături de oamenii frumoși și harnici ai Republicii Moldova

Fostul premier al Republicii Moldova, Natalia Gavrilița, vine cu un mesaj de mulțumire pentru echipa guvernamentală, menționând că transmite cu inima împăcată noii echipe responsabilitatea gestionării executivului, transmite Radio Chișinău.

Astăzi, închei cea mai responsabilă etapă din viața mea profesională de până acum. Transmit cu inima împăcată noii echipe responsabilitatea gestionării Guvernului. Chiar dacă plec de la cârma executivului, rămân alături de oamenii frumoși și harnici ai acestei țări. Oameni pentru care am muncit zi de zi în cele 18 luni de mandat.

Alături de colegii mei am făcut tot ce ne-a stat în puteri, ca oamenii din Republica Moldova să resimtă cât mai puțin crizele prin care am trecut și trecem. În același timp, ne-am ambiționat să avansăm în drumul nostru spre Uniunea Europeană – și ne-a reușit!

Țin să mulțumesc fiecărui coleg din Guvernul pe care am avut onoarea să-l conduc, pentru eforturile depuse. Le mulțumesc cetățenilor pentru aprecieri și critici, iar colegilor de partid pentru susținere.

În aceste zile, am primit din partea oamenilor foarte multe cuvinte de apreciere și recunoștință. Vă mulțumesc din suflet pentru fiecare cuvânt și emoție. Ele m-au făcut să retrăiesc toată perioada lucrată la Guvern, cu bune și rele. M-am străduit să îmi fac datoria cinstit și cu dedicație, pentru oameni, pentru țară.

Le doresc succes colegilor din noua garnitură guvernamentală și îi îndemn să nu renunțe nicio clipă la mandatul proeuropean și prodezvoltare, pentru care am primit votul cetățenilor în anul 2021. Eu cred în Moldova, cred în oamenii acestei țări. Eu cred că noi merităm să trăim într-o țară liberă de corupție, o țară puternică, Europeană, cu o economie dezvoltată și oportunități pentru fiecare”, scrie Gavrilița pe pagina sa de Facebook.

Amintim că pe 10 februarie, Natalia Gavrilița și-a anunțat demisia.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Arena Națională
Meteo Chișinău
23,29
Cer senin
Umiditate:70 %
Vint:4,63 m/s
Sun
22
Mon
23
Tue
22
Wed
22
Thu
22
Arhivă Radio Chișinău