Năstase îl critică pe Dodon: Să înceteze cu dublele standarde!

  • 27 August 2019 18:02
Năstase îl critică pe Dodon: Să înceteze cu dublele standarde!

Liderul Platformei Demnitate și Adevăr (PPDA), Andrei Năstase a criticat marți, 27 august, declarațiile recente ale președintelui Igor Dodon, potrivit cărora Republica Moldova nu va deveni membră a Uniunii Europene. Potrivit lui Andrei Năstase, politicienii care fac asemenea declarații „fac rău” Republici Moldova.

„Cei care exprimă neîncredere că Republica Moldova nu va ajunge în UE nu fac decât rău RM și i-aș sfătui pe acești politicieni să înceteze să spună una acasă și alta prin Belarus, să înceteze cu asemenea practici de duble standarde”, a declarat Andrei Năstase, comentând afirmațiile lui Igor Dodon.

Potrivit președintelui PPDA, singura cale pentru Republica Moldova este aderarea la UE. „Republica Moldova are o singură cale – integrarea în UE, relații reciproc avantajoase și cu Estul și cu Vestul, relații strategicie cu România. Aceste deziderate au stat la baza configurării acestui guvern”, a menționat Andrei Năstase.

Amintim că Igor Dodon a declarat la postul de televiziune ONT din Belarus că Republica Moldova nu va adera la Uniunea Europeană, inclusiv pentru că și Europa nu este pregătită pentru extindere. De asemenea el a menționat că optează pentru fortificarea relațiilor cu Uniunea Eurasiatică, dar ca Republica Moldova să preia de la UE experiență și resurse financiare.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: În zori
Meteo Chișinău
6,63
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău