Municipiul Chișinău și județul Suceava din România au stabilit relații de colaborare

  • 24 Iunie 2021 19:50
Municipiul Chișinău și județul Suceava din România au stabilit relații de colaborare

Reprezentanții municipiului Chișinău și cei ai Consiliului Județean Suceava din România au semnat o înțelegere de cooperare comună, transmite MOLDPRES.

Primăria Chișinău a anunțat că edilul Ion Ceban a semnat cu președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, un document de cooperare între cele două instituții. Potrivit documentului, municipiul Chișinău și județul Suceava au stabilit să inițieze relații de cooperare între părți, în vederea realizării de proiecte și programe comune în diverse domenii de competență, precum și pentru schimb de experiență, transmite sursa citată.

Astfel, părțile vor dezvolta relații de colaborare, care vor consta în schimb de informații și de experiență, realizarea de proiecte și programe comune, în domeniile: administrație publică locală, economie, comerț, urbanism, mediu, educație, cultură și sport.

Ion Ceban a menționat că municipiul Chișinău și județul Suceava își propun să realizeze în cel mai scurt timp anumite proiecte din domeniul economiei, educației și culturii, iar un grup de lucru din Republica Moldova va efectua o vizită în Suceava.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:59 %
Vint:1,03 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău