Motivul pentru care prințul William nu poartă verighetă

  • 22 Mai 2019 17:45
Motivul pentru care prințul William nu poartă verighetă

Faptul că nepotul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, prințul William, nu poartă verighetă a făcut să circule din nou zvonuri privind o presupusă infidelitate a acestuia față de soția sa, Kate Midletton, relatează online ziarul spaniol ABC,preluat de Agerpres.

La începutul săptămânii, ducesa de Cambridge, Kate Midletton, a inaugurat la Chelsea Flower Show din Londra o expoziție pentru a sublinia beneficiile pe care le poate aduce natura bunăstării fizice și mintale atât a adulților, cât și a copiilor.

Cu acest prilej, au fost publicate o serie de fotografii de familie a ducilor de Cambridge cu cei trei copii ai lor - George, Charlotte și Louis - bucurându-se de natură. "Este un colț de natură, un spațiu interesant, destinat atât copiilor, cât și adulților de care te poți bucura și pe care îl poți explora", declarase ducesa pentru presă înaintea inaugurării grădinii.

Totuși, unul dintre detaliile care a atras atenția este faptul că în toate pozele în care apare prințul William acesta nu poartă verighetă. Se pare însă că motivul nu are nicio legătură cu aceste zvonuri și că ducele de Cambridge nu poartă de foarte mulți ani verighetă.

"Este un bărbat căruia nu-i plac bijuteriile. Nu a purtat niciodată și preferă să nu o facă nici acum. Este pur și simplu o alegere personală", a anunțat Palatul Kensington într-un comunicat, potrivit căruia prințul a renunțat la verighetă în 2011.

Comunicatul a dorit să pună astfel capăt zvonurilor privind o posibilă criză de cuplu, asigurând că prințul a luat această decizie în acord cu soția sa.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:74 %
Vint:3,09 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău