Motivul incredibil pentru care o femeie de serviciu s-a trezit cu 90.000 de lire sterline în cont

  • 05 Septembrie 2020 13:13
Motivul incredibil pentru care o femeie de serviciu s-a trezit cu 90.000 de lire sterline în cont

Comfort Konadu, o femeie de serviciu de 52 de ani din Marea Britanie, s-a trezit că are în cont 90.000 de lire sterline, de la organizația caritabilă Royal Mencap Society.

Femeia mersese anterior la un magazin al asociației și a cerut să i se returneze nouă lire sterline pentru un produs pe care îl cumpărase. În schimb, a primit 90.000 de lire sterline.

În loc să anunțe organizația despre greșeală, femeia a cheltuit peste 31.000 de lire sterline într-o singură zi, iar apoi a transferat în conturile copiilor ei 59.000 de lire sterline.

O parte din suma rambursată a fost recuperată, dar organizația caritabilă a rămas cu o pierdere de peste 31.000 de lire sterline.

Procurorul Kate Gaskell a declarat că acest lucru ar fi putut reprezenta profiturile pentru 18 luni pentru magazinul de caritate.

Avocatul femeii a spus, în apărarea ei, că ea a avut un stil de viață „modest și umil” și că tentația probabil a fost foarte mare având în vedere că suma era mai mare decât putea ea visa să aibă vreodată.

Judecătorul care a pronunțat decizia de condamnare a susținut că, prin această faptă, femeia a acționat necinstit și că trebuie să primească o pedeapsă considerabilă.  

 „Ai căzut pradă ispitei și ai acționat necinstit. Prin această faptă ai adus rușine familiei tale”, i-a spus judecătorul, scrie manchestereveningnews.co.uk.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
22,24
Nori împrăștiați
Umiditate:49 %
Vint:3,6 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău