Monumentele istorice pe ordinea de zi a ședinței Parlamentului

  • 04 Octombrie 2012 13:56
Monumentele istorice pe ordinea de zi a ședinței Parlamentului

 Deputații vor examina joi, 4 octombrie, proiectul de lege cu privire la modul de aplicare a forței fizice, mijloacelor speciale și a armelor de foc; proiectul de lege pentru modificarea și completarea Legii cu privire la publicitate și a Codului contravențional. De asemenea, Legislativul urmează să constituie o Comisie de anchetă pentru investigarea cazurilor de demolare și deteriorare…

 

Deputații vor examina joi, 4 octombrie, proiectul de lege cu privire la modul de aplicare a forței fizice, mijloacelor speciale și a armelor de foc; proiectul de lege pentru modificarea și completarea Legii cu privire la publicitate și a Codului contravențional. 

De asemenea, Legislativul urmează să constituie o Comisie de anchetă pentru investigarea cazurilor de demolare și deteriorare a monumentelor istorice incluse în Registrul Monumentelor ocrotite de stat. Pe ordinea de zi a ședinței mai figurează și proiectul  de hotărâre privind modificarea componenței numerice și nominale a Biroului permanent al Parlamentului.

Deputații liberali au solicitat acum două zile includerea lui Mihai Ghimpu în Biroul Permanent al Parlamentului și majorarea, în consecință, a numărului de membri ai Biroului la 14. Fracțiunea PL are în prezent un singur membru în Biroul Permanent, în timp ce PLDM și PD au câte 4 și respectiv 3 reprezentanți.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
11,24
Câțiva nori
Umiditate:50 %
Vint:5,66 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău