Monitorul Oficial va publica Planul privind integrarea străinilor în R.Moldova

  • 27 Februarie 2020 13:18
Monitorul Oficial va publica Planul privind integrarea străinilor în R.Moldova

Planul de acțiuni privind integrarea străinilor în Republica Moldova pentru anul curent, aprobat de Cabinetul de miniștri, urmează să fie publicat în Monitorul Oficial de vineri, 28 februarie, transmite MOLDPRES.

Potrivit deciziei respective, ministerele și alte autorități administrative centrale cu responsabilități în domeniu vor întreprinde măsurile necesare în vederea asigurării implementării integrale a prevederilor incluse în Planul de acțiuni privind integrarea străinilor în R. Moldova pentru anul 2020 și vor informa despre aceasta Ministerul Afacerilor Interne (autoritatea competentă pentru străini).

Totodată, MAI, la sfârșitul anului calendaristic, va prezenta Guvernului raportul integrat privind nivelul de acomodare a străinilor și, după caz, va propune soluții și măsuri necesare de intervenție.

Realizarea acțiunilor incluse în Planul menționat se va efectua din contul și în limitele alocațiilor aprobate anual în bugetele autorităților publice implicate, precum și din alte surse, conform legislației.

Sursa:Moldpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
13,24
Câțiva nori
Umiditate:54 %
Vint:3,09 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău