Moldovenii pot, din nou, primi colete și scrisori de peste hotare, prin intermediul Poștei Moldovei. Deocamdată, în listă sunt 10 țări

  • 15 Aprilie 2020 17:44
Moldovenii pot, din nou, primi colete și scrisori de peste hotare, prin intermediul Poștei Moldovei. Deocamdată, în listă sunt 10 țări

Poșta Moldovei anunță că redeschide traficul poștal internațional. Pot fi recepționate și distribuite toate tipurile de trimiteri, pe cale terestră, spre zece destinații. Tarifele rămân neschimbate, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă al întreprinderii.

Vor fi recepționate în circuit trimiterile poștale spre: Austria, Belarus, Bulgaria, Grecia, Macedonia, Polonia, România, Rusia, Ucraina și Ungaria. Lista destinațiilor va fi actualizată imediat ce alți operatori își vor exprima disponibilitatea.

Frecvența operării curselor terestre este redusă, astfel că termenul de expediere din biroul de schimb internațional, precum și termenul de livrare a trimiterilor poștale în țara de destinație nu vor putea fi garantate. În unele cazuri, confirmările de livrare nu vor putea fi oferite de către țările care și-au sistat activitatea sau au decretat stare de forță majoră.

Poșta Moldovei a suspendat serviciul de „Expres Mail Service (EMS), colete și scrisori” din data de 17 martie, din cauza decretării stării de urgență.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: BIZNEWS cu Corneliu Rusnac
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:34 %
Vint:8,75 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău