Moldovagaz are un nou Consiliu de Observatori (Bizlaw)

  • 04 Iunie 2019 14:36
Moldovagaz are un nou Consiliu de Observatori (Bizlaw)

Moldovagaz are un nou Consiliu de Observatori, însă numele celor care vor face parte din acesta nu a fost dezvăluit, scrie Bizlaw.md.

Potrivit sursei citate, noua componență a fost aleasă în cadrul Adunării generale anuale a acționarilor SA ”Moldovagaz”, desfășurată în data de 31 mai.

În cadrul Adunării au fost examinate subiecte aferente rezultatelor activității Societății în anul 2018 și au fost aprobate decizii aferente activității Societății în anul 2019.

Adunarea acționarilor a aprobat rapoartele anuale ale Consiliului de Observatori, Consiliului de Administrație și Comisiei de cenzori pentru anul 2018 și, de asemenea, a luat act de Raportul financiar al Societății pe anul 2018.

Consiliul de Administrație a informat acționarii despre rezultatele obținute în anul 2018, menționând obținerea profitului net de către SA ”Moldovagaz” și al societăților sale dependente, din activitatea financiară și operațională, precum și ca urmare a optimizării cheltuielilor și indicatorilor de producție. Cifrele nu au fost făcute publice

Pe lângă alegerea,prin vot cumulativ, a noii componențe a Consiliului de Observatori al SA ”Moldovagaz”, acționarii au aprobat unele modificări în componența Comisiei de cenzori.

În anul 2019 direcțiile prioritare de activitate ale SA ”Moldovagaz” țintesc asigurarea fiabilității furnizării gazelor naturale către consumatorii finali, îmbunătățirea indicatorilor financiari și obținerea profitului din activitatea operațională, precum și realizarea planului de rambursare a datoriilor creditoare ale Societății.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
12,74
Cer senin
Umiditate:96 %
Vint:2,06 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău