Moldova Business Week 2024 | Mai multe evenimente dedicate sectoarelor economiei naționale vor avea loc în 4 orașe din țară

  • 22 August 14:35
Moldova Business Week 2024 | Mai multe evenimente dedicate sectoarelor economiei naționale vor avea loc în 4 orașe din țară

Cel mai mare forum economic al țării, Moldova Business Week 2024 (MBW 2024), revine într-o ediție pentru a oferi fiecărui antreprenor din Republica Moldova acces extins la oportunități de dezvoltare, indiferent de regiunea în care se află. În premieră, evenimentul va avea loc în patru regiuni cheie – Chișinău, Edineț, Ungheni și Bălți – aducând împreună peste o mie de participanți, de la investitori străini și antreprenori locali, la oficiali de rang înalt și experți economici de top, anunță organizatorii forumului.

Desfășurat în perioada 16-20 septembrie, timp de 5 zile,  forumul va găzdui 13 evenimente dedicate diferitor sectoare strategice ale economiei naționale.

MBW 2024 este o platformă importantă pentru Republica Moldova de a-și prezenta potențialul economic și progresul la nivel de țară investitorilor externi, proiectele de viitor și oportunitățile pentru afacerile locale. Aceasta în contextul în care, odată cu integrarea în Uniunea Europeană până în 2030, țara noastră va avea acces la mai multe piețe europene, cu peste 1 miliard de consumatori”, menționează organizatorii. 

Extinderea MBW 2024 în patru regiuni ale țării va oferi oamenilor de afaceri, de la nord la sud, acces la informații noi și oportunități de colaborare. Evenimentul va pune accent pe sectoarele cheie cu un potențial de creștere și dezvoltare, precum industria agroalimentară, automotive și electronică, energie și infrastructură, IT, turism și vinicol. De asemenea, pentru prima dată, evenimentul va explora domenii emergente cu oportunități considerabile, cum ar fi industria farmaceutică și turismul medical, urmând tendințele globale și potențialul de creștere al acestor sectoare în țara noastră.  

De asemenea, forumul economic va explora modul în care țara noastră poate deveni un jucător de prim rang pe scena economică globală. 

Moldova Business Week 2024 este organizat de Agenția de Investiții din Republica Moldova în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării Economice și Digitalizării și asociațiile de profil din mai multe sectoare cheie ale economiei naționale.  Evenimentul reprezintă o platformă esențială de conectare pentru investitori  antreprenori și experți economici, fiind o ocazie ideală pentru analizarea tendințelor economice și a politicilor naționale, cu accent pe integrarea europeană a țării.

Moldova Business Week 2024 | Mai multe evenimente dedicate sectoarelor economiei naționale vor avea loc în 4 orașe din țară

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
26,07
Cer fragmentat
Umiditate:74 %
Vint:3,6 m/s
Fri
22
Sat
23
Sun
19
Mon
17
Tue
21
Arhivă Radio Chișinău