Moartea unui cetățean nu poate constitui un motiv pentru schimbarea formatului misiunii de pace

  • 03 Ianuarie 2012 20:42
Moartea unui cetățean nu poate constitui un motiv pentru schimbarea formatului misiunii de pace

Ambasadorul Ucrainei la Chișinãu, Serhii Pirojkov, considerã cã discuțiile despre modificarea formatului misiunii de pacificatori din zona de securitate de pe Nistru, sunt premature și nu pot fi purtate în contextul tragediei care a avut loc la 1 ianuarie

Ambasadorul Ucrainei la Chișinãu, Serhii Pirojkov, considerã cã discuțiile despre modificarea formatului misiunii de pacificatori din zona de securitate de pe Nistru, sunt premature și nu pot fi purtate în contextul tragediei care a avut loc la 1 ianuarie. Diplomatul a menționat pentu Info-prim cã acest lucru trebuie discutat în cadrul formatului de negocieri 5+2 în problema transnistreană.

Moartea unui cetățean al Republicii Moldova în zona conflictului transnistrean nu poate constitui un motiv pentru schimbarea formatului misiunii de pace, a declarat șeful delegației transnistrene în cadrul Comisiei mixte de control, Oleg Beliakov. Tiraspolul va continua să insiste asupra faptului ca, până la soluționarea definitivă a conflictului să fie prezenți militarii ruși, a afirmat oficialul.

Potrivit acestuia, moartea lui Vadim Pisari, este un incident tragic, însă de care el însuși este vinovat.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
25,24
Nori împrăștiați
Umiditate:61 %
Vint:3,6 m/s
Tue
28
Wed
29
Thu
23
Fri
24
Sat
25
Arhivă Radio Chișinău