Miting al Partidului Social-Democrat din România, în Piața Victoriei din București

  • 10 Iunie 2018 01:34
Miting al Partidului Social-Democrat din România, în Piața Victoriei din București

Peste 100.000 de oameni au participat sâmbătă, 9 iunie, la mitingul organizat de Partidul Social Democrat (PSD) din România împotriva a ceea ce formațiunea numește "abuzuri în justiție", potrivit Radio România Actualități.

Mai mulți lideri social-democrați au urcat la tribuna din Piața Victoriei din București și au afirmat că actuala putere ar lupta pentru libertate, iar statul paralel pune piedici în calea guvernării.

Mitingul s-a încheiat cu discursul președintelui PSD, Liviu Dragnea, care a explicat de ce au ales participanții la miting să vină în haine albe.

„Albul simbolizează curățenia oameni buni. Și noi asta facem, curățăm țara de mizeria împrăștiată de acești șobolani. Noi luptăm pentru dreptate și democrație, ei luptă pentru poziții și supraviețuire, noi luptăm pentru drepturile și libertățile omului, ei luptă pentru a-și ascunde nelegiuirile, furturile și abuzurile”, a declarat el.

Spre miezul nopții, arterele adiacente Pieții Victoriei erau încă aglomerate de mulțimea care a paticipat la miting și se îndreapta spre casă, relatează Radio România Actualități.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
14,4
Cer acoperit de nori
Umiditate:71 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău