Minori agresați sexual în Cantemir

  • 06 Aprilie 2015 16:23
Minori agresați sexual în Cantemir

Trei locuitori ai raionului Cantemir, condamnați la închisoare pentru violență cu caracter sexual, privațiune ilegală de libertate și circulația ilegală a substanțelor narcotice, transmite IPN cu referire la un comunicat remis de Procuratura Generală.

Procuratura raionului Cantemir a stabilit că, în noiembrie 2013, inculpații au ademenit în casă patru băieți, care se jucau în drum. Indivizii au blocat ușa și i-au impus pe minori, cu vârstele cuprinse între 8 și 11 ani, să consume alcool. Inculpații au agresat sexual copiii, amenințându-i cu răfuiala fizică în caz că vor povesti despre cele întâmplate.

Cazul a ieșit la iveală peste câteva luni, după ce unul dintre vecini le-a povestit părinților minorilor ce văzuse, fiind anunțați oamenii legii. În urma perchezițiilor, în locuința în care au fost agresați sexual copiii au fost depistate substanțe narcotice.

Inculpații, cu vârstele cuprinse între 19 și 23 de ani, au fost condamnați la 12, 16 și, respectiv, 18 ani închisoare. Sentința este cu drept de atac.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de Muzică cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
25,24
Cer senin
Umiditate:33 %
Vint:6,17 m/s
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Fri
20
Sat
18
Arhivă Radio Chișinău