Ministrul Sănătății de la Chișinău, Silvia Radu, s-a întâlnit duminică la București cu Raed Arafat

  • 21 Octombrie 2018 13:57
Ministrul Sănătății de la Chișinău, Silvia Radu, s-a întâlnit duminică la București cu Raed Arafat

Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale de la Chișinău, Silvia Radu, s-a întâlnit astăzi la București cu secretarul de stat în Ministerul român al Afacerilor Interne, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat.

Ea a scris pe contul său de Facebook despre faptul că se află la București împreună cu șeful Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al MAI, Mihail Harabagiu.

”Vreau să preluăm toate experiențele bune, toate cunoștințele în domeniul situațiilor de urgență, altfel încât să îmbunătățim activitatea Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească. Vom intensifica colaborarea cu domnul Arafat, cu structurile similate din România, pentru a putea ajunge în scurt timp la performanțele pe care ei le-au obținut”, a menționat Silvia Radu.

De asemenea, ea a vizitat Centrul pentru Situații de Urgență din București, apreciind modul în care SMURD și ambulanța colaborează pentru rezolvarea urgențelor medicale.

„E un model de urmat și pentru Moldova, ca SMURD și Centrul Național de Asistență Medicală Prespitalicească să lucreze și să coopereze pentru a ajunge mai repede la cetățenii care au nevoie de asistență medicală”, a adăugat oficialul moldovean.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
7,18
Cer senin
Umiditate:85 %
Vint:5,14 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău