Ministrul Investițiilor și Dezvoltări Poloniei în vizită la Chișinău

  • 10 Aprilie 2019 14:11
Ministrul Investițiilor și Dezvoltări Poloniei în vizită la Chișinău

Ministrul Investițiilor și Dezvoltări Poloniei, Jerzy Kwiecinski, efectuează astăzi și mâine o vizită în Republica Moldova.

Potrivit Infotag, care face referire la surse din cadrul Ambasadei Poloniei, oficialul va participa în această seară la ceremonia de depuneri de flori la placa comemorativă a victimelor accidentului aviatic de la Smolensk, instalată la Chișinău, de pe strada Lech Kaczynski, care poartă numele fostului președinte al Poloniei care și-a pierdut viața împreună cu soția și alți aproape o sută de oficiali polonezi pe 10 aprilie 2010.

Mâine, ministrul polonez va participa, la Centrul Tekwill, la deschiderea conferinței "Revitalizarea urbană în Moldova. Cooperarea moldo-polonă în domeniul urbanismului".

În cadrul acesteia, vor fi prezentate rezultatele cooperării de trei ani între cele două țări, în cadrul proiectului "Sprijin administrației publice locale din Republica Moldova în implementarea Strategiei Naționale de Dezvoltare Regională pentru anii 2016-2020 prin prisma dezvoltării urbane integrate și durabile", finanțat din fondurile Programului polonez de cooperare pentru dezvoltare Polish Aid.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
16,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:80 %
Vint:5,14 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău