Ministrul de Interne, Pavel Voicu, spune că petrecerea dată de familia Chicu la vinărie „a fost o serată” (TV8)

  • 22 Septembrie 2020 16:35
Ministrul de Interne, Pavel Voicu, spune că petrecerea dată de familia Chicu la vinărie „a fost o serată” (TV8)

Ministrul de Interne, Pavel Voicu, spune că poliția investighează cazul presupusei nunți a fiului premierului Ion Chicu și concluziile forțelor de ordine este că la Vinăruia Poiana nu a fost o nuntă, dar o serată.

Deși a vorbit o țară întreagă despre faptul că fiul prim-ministrului Chicu a organizat o petrecere cu ocazia căsătoriei sale în plină pandemie, ministrul de Interne, Pavel Voicu, spune că subiectul dat este unul minuscul. Totodată, acesta că cazul se examinează, însă susține că nu a fost o nuntă dar o masă de sărbătoare cu cei apropiați. 

„Noi am inițiat niște verificări în acest sens pentru că a fost un apel la 112. Cazul a fost înregistrat și este unul minuscul, nu cred că ar trebui ministrul personal să se ocupe de acest caz, însă mi-au raportat colegii de la poliție că cazul s-a examinat. Au fost chestionați și administratorul și barmanii și persoanele care presupunem nu sunt cointeresate de a ne spune un altfel de situație și s-a stabilit că nu a fost o nuntă, dar o serată organizată de fiul domnului prim-ministru”, a declarat Voicu pentru TV8.

Cu referire la numărul de participanți, Voicu spune că nu știe exact, însă crede că nu a depășit „nici 30, 40 de persoane”. 

Totodată, ministrul a precizat că cazul se examinează în continuare, precizând că mai sunt cazuri, inclusiv în rândul polițiștilor care au făcut nuntă în plină pandemie cu prezența a peste 50 de persoane.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
14,96
Cer acoperit de nori
Umiditate:74 %
Vint:4,63 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău