Ministrul de Externe al României, în vizită la Chișinău

  • 15 Iunie 2016 13:42
Ministrul de Externe al României, în vizită la Chișinău

Ministrul de Externe al României, Lazăr Comănescu, și secretarul de stat pentru afaceri europene francez, Harlem Desir, vor efectua în perioada 16-17 iunie a.c. o vizită de lucru la Chișinău, anunță Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene într-un comunicat.În cadrul vizitei, oficialii român si francez vor avea o întrevedere cu șeful diplomației…

Ministrul de Externe al României, Lazăr Comănescu, și secretarul de stat pentru afaceri europene francez, Harlem Desir, vor efectua în perioada 16-17 iunie a.c. o vizită de lucru la Chișinău, anunță Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene într-un comunicat.

În cadrul vizitei, oficialii român si francez vor avea o întrevedere cu șeful diplomației moldovenești, Andrei Galbur, urmată de o conferință de presă.

”Pe agenda discuțiilor trilaterale se află evoluția dialogului politic al Republicii Moldova cu Uniunea Europeană, implementarea agendei de reforme structurale conform Acordului de Asociere Republica Moldova-Uniunea Europeană, precum și cooperarea bilaterală”, se spune în comunicat.

Ministrul român și secretarul de stat francez vor mai fi primiți de președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti; președintele parlamentului, Andrian Candu; prim-ministrul, Pavel Filip, și, de asemnea, vor avea întrevederi cu  reprezentanții societății civile și ai partidelor politice.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
8,85
Cer fragmentat
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
9
Mon
8
Tue
12
Arhivă Radio Chișinău