Ministrul britanic al Transporturilor a demisionat din funcție, pentru a protesta împotriva Brexit-ului

  • 10 Noiembrie 2018 12:15
Ministrul britanic al Transporturilor a demisionat din funcție, pentru a protesta împotriva Brexit-ului

Jo Johnson, fratele mai mic la lui Boris Johnson, care a demisionat vineri din guvernul britanic în legătură cu Brexit-ul, a declarat că știe că mulți alți miniștri și membri ai parlamentului analizează atent oportunitatea acceptării unui acord de ieșire din UE, adăugând că demisiile acestora ar fi binevenite.

Ministru al transporturilor, care a votat în favoarea rămânerii în UE la referendumul din 2016, a demisionat pentru a protesta astfel împotriva "dezastruosului" plan al Brexit-ului elaborat de premierul Theresa May, despre care a afirmat că va conduce țara spre cea mai gravă criză după al doilea război mondial.

"Știu că foarte mulți analizează atent planul care urmează a fi pus în practică, ca și modul în care vor reacționa, fiind evident că fiecare din ei trebuie să încerce să ia cea mai bună decizie", afirmă el.

"Este de datoria legiuitorilor să ia o poziție, eu am făcut acest lucru, iar dacă și alții cred că ar trebui să facă la fel, atunci este foarte bine pentru ei", a adăugat Jo Johnson, citat de Reuters

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
17,24
Cer senin
Umiditate:77 %
Vint:2,57 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău