Ministrul Apărării Anatolie Nosatîi, întrevedere cu amiralul Stuart B. Munsch, Comandantul Comandamentului Forțelor Întrunite ale NATO de la Napoli

  • 19 Februarie 14:02
Ministrul Apărării Anatolie Nosatîi, întrevedere cu amiralul Stuart B. Munsch, Comandantul Comandamentului Forțelor Întrunite ale NATO de la Napoli

„Am avut, astăzi, o întrevedere cu delegația condusă de amiralul Stuart B. Munsch, Comandantul Comandamentului Forțelor Întrunite ale NATO de la Napoli (JFCN), care se află într-o vizită oficială în Republica Moldova cu ocazia participării la exercițiul regional ”REGEX -24”, a transmis ministrul Apărării Anatolie Nosatîi, într-o postare pe Facebook.

 
„Cu acest prilej, am trecut în revistă cooperarea dintre Republica Moldova și Alianța Nord-Atlantică în cei 30 de ani de la semnarea Programului Parteneriat pentru Pace, pregătirea militarilor moldoveni în cadrul exercițiilor naționale și internaționale în conformitate cu standardele occidentale, precum și contribuția Republicii Moldova la securitatea internațională, prin participarea în misiuni de menținere a păcii.
 
Am remarcat că în luna martie, se fac 10 de ani de când Republica Moldova participă cu pacificatori bine pregătiți în misiunea KFOR din Kosovo.
 
De asemenea, în cadrul discuțiilor, am mulțumit partenerilor pentru asistența acordată la consolidarea sistemului național de apărare, precum și pentru programele inițiate în beneficiul cetățenilor noștri”, a afirmat ministrul Apărării.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
31,24
Cer senin
Umiditate:51 %
Vint:6,17 m/s
Fri
29
Sat
27
Sun
26
Mon
23
Tue
26
Arhivă Radio Chișinău