Ministrul agriculturii Eduard Grama a fost pus sub învinuire

  • 16 Martie 2017 12:43
Ministrul agriculturii Eduard Grama a fost pus sub învinuire

Ministrul agriculturii Eduard Grama, reținut miercuri, 15 martie, într-un dosar de înstrăinare a unor terenuri, a fost pus astăzi sub învinuire. Conform ordonanței emise de procurorii anticorupție, Eduard Grama va fi cercetat pentru corupere pasivă, fiind bănuit că ar fi luat mită în cadrul tentativei de înstrăinare a unui teren aparținând Colegiului Național de Viticultură și Vinificație.

De asemenea, procurorii urmează sa transmită Guvernului demersul de suspendare din funcție a ministrului, în conformitate cu prevederile Codului de procedură penală.

Potrivit CNA, Eduard Grama a acuzat ieri probleme de sănătate în timpul audierilor și a fost spitalizat pentru îngrijiri medicale. Medicii au decis că, având în vedere intervenția chirurgicală pe cord, pe care a suferit-o anterior, sunt necesare investigații suplimentare.

Astăzi, un consiliu, format din mai mulți medici, a decis ca el sa rămână sub supraveghere medicală într-o instituție specializată. Medicii urmează sa transmită procurorilor toate actele medicale care stau la baza acestei solicitări, potrivit unei informații de presă distribuită de purtătoarea de cuvânt a CNA, Angela Cibotaru-Starinschi.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograful de vineri cu Victor Buruiana
Meteo Chișinău
18,24
Cer senin
Umiditate:45 %
Vint:4,12 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
17
Wed
17
Arhivă Radio Chișinău