Ministrul Afacerilor Externe și Comerțului al Ungariei, Péter Szijjártó, se află într-o vizită la Chișinău

  • 07 Martie 2018 08:34
Ministrul Afacerilor Externe și Comerțului al Ungariei, Péter Szijjártó, se află într-o vizită la Chișinău

Ministrul Afacerilor Externe și Comerțului al Ungariei, Péter Szijjártó, a venit, astăzi, 7 martie, într-o vizită oficială la Chișinău, fiind invitat de ministrului Afacerilor Externe și Integrării Europene, Tudor Ulianovschi.

În cadrul vizitei, cei doi miniștri vor  semna Memorandumul de Înțelegere privind cooperarea în domeniul mediului. Potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, Péter Szijjártó va discuta cu șefii principalelor instituții de stat de la Chișinău despre
aspectele cooperării bilaterale între Republica Moldova și Ungaria și aprofundarea acestor prin intermediul diferitor proiecte comune, precum și colaborarea în cadrul diverselor organisme regionale și internaționale.

„Interlocutorii vor aborda și subiectele legate de implementarea de către Republica Moldova a prevederilor Acordului de Asociere Republica Moldova-Uniunea Europeană, contribuția și rolul țării noastre în cadrul Parteneriatului Estic”, se menționează în comunicatul Ministerului de Externe.

Miniștrii Tudor Ulianovschi și Péter Szijjártó vor susține la ora 11:00 o conferință de presă comună, unde vor prezenta principalele subiecte abordate în cadrul discuțiilor.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Arena Națională
Meteo Chișinău
13,24
Cer acoperit de nori
Umiditate:71 %
Vint:3,09 m/s
Sun
15
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău