Ministru britanic, fost bolnav de COVID-19, descrie experiența sa cu boala: „Groaznic ca naiba, dacă vreți purul adevăr”

  • 04 Mai 2020 11:45
Ministru britanic, fost bolnav de COVID-19, descrie experiența sa cu boala: „Groaznic ca naiba, dacă vreți purul adevăr”

Ministrul britanic al apărării, Ben Wallace, a vorbit luni despre experiența prin care a trecut cât timp a fost bolnav de COVID-19, povestind că a fost „groaznic ca naiba” și că virusul l-a secătuit de energie, i-a redus voința și l-a făcut să-și piardă temporar simțurile gustului și mirosului, transmite Reuters, citat de Agerpres.

Întrebat la postul Sky News cum a fost să fie bolnav de COVID-19, Wallace a răspuns: „Groaznic ca naiba, dacă vreți purul adevăr”.

„Nu a fost grav, dar te epuizează mental pentru că vine și pleacă”, a povestit ministrul, care a fost infectat cu coronavirus la sfârșitul lui martie.

„Am stat singur în apartamentul meu din Londra timp de opt zile și mi-am pierdut gustul și mirosul, și e un soi de secătuire de energie care îți reduce voința”, a continuat el.

„Dar apoi a dispărut și mi-am luat unele precauții, iar în cele din urmă am revenit la muncă”, a adăugat Ben Wallace.

Pe de altă parte, întrebat la postul de radio LBC dacă Beijingul va trebui să răspundă în ce privește informațiile pe care le-a dat lumii despre epidemia sa declanșată de coronavirus, Ben Wallace a răspuns: „Cred că da”.

„Timpul pentru aceste analize va fi după ce vom avea totul sub control și vom fi traversat totul și economiile noastre vor fi revenit la normal”, a afirmat el.

„China trebuie să fie deschisă și transparentă cu privire la pe ce s-a bazat, deficiențele sale, dar și succesele sale”, a apreciat ministrul britanic.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
13,24
Nori împrăștiați
Umiditate:67 %
Vint:1,54 m/s
Wed
14
Thu
16
Fri
12
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău