Ministerului Economiei propune setarea unor măsuri economice axate pe trei obiective, pentru depășirea efectelor negative ale pandemiei

  • 03 August 2020 10:20
Ministerului Economiei propune setarea unor măsuri economice axate pe trei obiective, pentru depășirea efectelor negative ale pandemiei

Un grup de lucru pentru elaborarea planului de măsuri economice pentru perioada 2020-2021, organizat la Ministerul Economiei și Infrastructurii, a inițiat procesul de elaborare a unui Program pentru depășirea efectelor negative ale pandemiei și creșterii rezilienței economice.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Economiei, se propune setarea unor măsuri economice axate pe trei obiective: limitarea impactului socio-economic al COVID-19. recuperare economică, tranziția către o economie mai rezilientă, adaptare economică. În perioada următoare vor fi organizate consultări sectoriale, pentru identificarea acțiunilor pe obiective cu stabilirea unor indicatori de rezultat.

Elaborarea documentului va fi realizată cu suportul proiectului „Consilierea Guvernului Republicii Moldova în politici economice”, implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), finanțat de Guvernului Germaniei și Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
19,4
Câțiva nori
Umiditate:57 %
Vint:7,2 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău