Ministerul Transporturilor anunță că toate drumurile naționale au fost deszăpezite

  • 09 Ianuarie 2017 08:25
Ministerul Transporturilor anunță că toate drumurile naționale au fost deszăpezite

Toate drumurile naționale blocate au fost deszăpezite, iar acum se intervine la deblocarea drumurilor locale. După cum anunță Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor cea mai gravă situație rămâne a fi în raioanele din sudul țării.

Se circulă cu dificulate pe drumurile dintre localitățile Ucrainca- Zviozdocica – Tocuz-Sălcuța și Bender-Chircăești - Ursoaia Nouă- Fîrlădenii Noi din raionul Căișeni. Încă rămân blocate mai multe căi de acces spre satele Simeonovca, Brezoia, Ștefănești, Slobozia, Copciac, Volintiri, Marianca de Sus, Alava și Caplani din Ștefan Vodă,

satele Iujnoie, Doina, Rumeanțev și Iasnaia Poleana din Raionul Cahul, precum și localitățile Constantinovca, Bobocica, Enichioi, Haragîș, Vișniovca, Căietu, Dimitrova și Șamalia din Cantemir pe care circulația rămâne dificilă.

Menționăm, de asemenea, că patru posturi de la frontiera Republicii Moldova cu Ucraina și-au reluat activitatea, este vorba despre ”Mirnîi”, ”Larga 1”, ”Grimăncăuți” și ”Săiți”.

Totodată, Serviciul Vamal informează că în legătură cu lipsa curentului electric în postul vamal ”Udobnoe” (Ucraina), transportul de pasageri este redirecționat spre postul vamal ”Tudora”.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
12,74
Cer senin
Umiditate:42 %
Vint:2,06 m/s
Thu
11
Fri
15
Sat
11
Sun
15
Mon
16
Arhivă Radio Chișinău