Ministerul de Externe, despre incendiul din Germania: Viața cetățenilor R.Moldova care se aflau în clădire este în afară oricărui pericol

  • 02 Decembrie 2017 11:59
Ministerul de Externe, despre incendiul din Germania: Viața cetățenilor R.Moldova care se aflau în clădire este în afară oricărui pericol

Viața cetățenilor Republicii Moldova care se aflau într-o clădire din Germania, cuprinsă vineri de flăcări, este în afară oricărui pericol. Despre aceasta anunță reprezentații Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, într-un comunicat de presă.

Amintim că un imobil din localitatea germană Bergkamen, în care se aflau cetățeni ai Republicii Moldova și României a fost cuprins de flăcări, 33 de persoane ajungând în spital. Autoritățile locale nu exclud ipoteza ca focul să fi fost aprins intenționat.

Potrivit informațiilor furnizate de autoritățile locale, în imobilul afectat de incendiu locuiau 45 de persoane. 33 au fost spitalizate, urmare intoxicației cu fum, 7 dintre acestea fiind în stare gravă, fără a le fi pusă viața în pericol.

În clădirea în care a avut loc incendiul locuiau, potrivit evidențelor autorităților, 33 de cetățeni români și opt cetățeni din Republica Moldova, angajați ai unei firme de construcții, însă este posibil ca nu toți să fi fost în imobil în momentul producerii incendiului.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:93 %
Vint:2,57 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău