Ministerul culturii a anunțat un concurs internațional de proiecte de arhitectură pentru restaurarea Filarmonicii Naționale

  • 27 Septembrie 17:19
Ministerul culturii a anunțat un concurs internațional de proiecte de arhitectură pentru restaurarea Filarmonicii Naționale

Ministerul culturii a anunțat un concurs internațional de proiecte de arhitectură pentru restaurarea Filarmonicii naționale. Cererile sunt acceptate până pe 13 februarie 2023.

La acesta sunt invitați să participe arhitecți și birouri de arhitectură atât din Moldova, cât și din străinătate. Pentru cei care doresc să participe la concurs, a fost creat un site special - www.rising.philharmonic.md, care conține toate informațiile necesare, regulamentul concursului, componența juriului și regulile de înscriere pentru participanți. Banii strânși din donații pentru reconstrucția Filarmonicii vor merge către dezvoltarea proiectului.

Câștigătorul va fi anunțat pe 1 martie. Clădirea Filarmonicii naționale din centrul Chișinăului s-a prăbușit în urma unui incendiu din 24 septembrie 2020.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
4,4
Cer acoperit de nori
Umiditate:99 %
Vint:2,06 m/s
Thu
5
Fri
7
Sat
8
Sun
9
Mon
13
Arhivă Radio Chișinău