Ministerul Apărării informează că, în perioada desfășurării exercițiului, ,,Swift Response-2024”, pe drumurile naționale va fi deplasată tehnică militară

  • 07 Mai 15:21
Ministerul Apărării informează că, în perioada desfășurării  exercițiului, ,,Swift Response-2024”, pe drumurile naționale va fi deplasată tehnică militară

În perioada 9-16 mai curent, circa 400 de militari din R. Moldova și SUA urmează să participe la exercițiul bilateral ,,Swift Response-2024” pe teritoriul Republicii Moldova.

„Ministerul Apărării informează căm, în perioada desfășurării exercițiului, vor avea loc mai multe deplasări ale unităților de tehnică militară pe drumurile naționale din centrul și nordul țării.

Totodată, pentru salturile cu parașuta, vor fi implicate și două aeronave militare C-130 Hercules, din cadrul comandamentului SUA în Europa și Africa.

Toate măsurile de siguranță necesare în timpul antrenamentelor, care se vor desfășura, vor fi respectate fără a perturba activitatea publică”, transmite un comunicat al Ministerului Apărării al Republicii Moldova.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
22,24
Nori împrăștiați
Umiditate:46 %
Vint:4,12 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău