Miliardarul Elon Musk se ține de cuvânt și începe să-și vândă casele

  • 04 Mai 2020 19:38
Miliardarul Elon Musk se ține de cuvânt și începe să-și vândă casele

Elon Musk a început să își vândă casele, așa cum a anunțat vineri pe Twitter. Două dintre proprietăți au fost scoase la vânzare pentru 30, respectiv 9,5 milioane de dolari. Ambele vile de lux sunt situate în exclusivistul cartier Bel Air din Los Angeles, informează Mediafax și digi24.

Excentricul miliardar Elon Musk se ține de cuvânt și începe să vândă casele pe care le are, așa cum a anunțat, vineri, pe Twitter. Primele proprietăți de care vrea să scape au fost deja listate pe un celebbru site de imobiliare.

Este vorba de o vilă de lux, situată în celebrul cartier al starurilor, Bel Air, din Los Angeles. De dimensiunile unui conac, proprietatea are 7 dormitoare, o bibliotecă situată pe două etaje, o piscină și un teren de tenis. Elon Musk vrea pe ea 30 de milioane de dolari, după ce acum câțiva ani a cumpărat-o cu 17 milioane de dolari.

A doua casă pe care o vinde este situată pe aceeași stradă și este o vilă care a aparținut celebrului actor Gene Wilder. Elon Musk cere acum pe ea 9,5 milioane de dolari.Fondatorul Tesla și SpaceX a scris pe Twitter că vrea să scape de majoritatea proprietăților sale. Spune că nu o face din lipsă de bani, ci pentru că se concentrează acum pe proiectele sale dintre Pământ și Marte, iar faptul că are prea multe proprietăți îl trage în jos.

Vineri, Elon Musk a postat pe Twitter mai multe mesaje controversate, printre care și unul în care spunea că prețul acțiunilor Tesla este prea mare. Piața a reacțioanat imediat, acțiunile Tesla s-au prăbușit cu 9%, ceea ce a șters 14 miliarde de dolari din valoarea de piață a companiei.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
18,29
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:6,69 m/s
Fri
23
Sat
23
Sun
23
Mon
19
Tue
19
Arhivă Radio Chișinău