Mihai Ghimpu, despre Guvernul Leancă 2: Dacă o se ne convină, vom vota

  • 31 Ianuarie 2015 09:21
Mihai Ghimpu, despre Guvernul Leancă 2: Dacă o se ne convină, vom vota

Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, susține că formațiunea pe care o conduce este gata să voteze candidatura lui Iurie Leancă pentru funcția de prim-ministru, însă depinde de componența cabinetului de miniștri care urmează a fi format.

Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Important” de la postul de televiziune „TVC 21”, transmite IPN .

Mihai Ghimpu a precizat că este gata să voteze candidatura lui Iurie Leancă, însă nu poate spune același lucru despre întreg guvernul. „Nu este încă o decizie definitivă. Acest guvern nu va fi un guvern Leancă. Va fi un guvern PLDM-PDM. Vom vedea care sunt candidaturile pentru cei 16 miniștri și șefi de agenții și vom decide. Dacă o se ne convină, vom vota. Pentru noi nu este o problemă să-l votăm pe Leancă aparte. Dar trebuie de votat întreg cabinetul de miniștri”, a adăugat liderul liberal.

În cadrul aceleași emisiuni Mihai Ghimpu a criticat dur apelul liderului liberal-democrat Vlad Filat către PL făcut pe o rețea de socializare, în care îndeamnă PL-ul să voteze Guvernul Leancă . „Apelul lui Filat este o bătaie de joc și a fost făcut doar pentru a da vina pe Partidul Liberal în caz de eșec. Este un nou truc banditesc de al lui Filat pentru a prosti oamenii și partenerii europeni. Astfel de mesaje nu se fac pe Facebook”, a conchis Ghimpu

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
10,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:0,51 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău