Mihai Druță nu va candida din partea Platformei DA la Hâncești

  • 23 Ianuarie 2020 18:10
Mihai Druță nu va candida din partea Platformei DA la Hâncești

Mihai Druță, care urma să fie propus de către Partidul Politic Platforma Demnitate și Adevăr, a anunțat că nu va candida la alegerile din 15 martie din partea Platformei DA.

Într-o declarație publicată pe pagina sa de Facebook, el a scris  că și-a dorit să participe la alegeri „doar în calitate de candidat comun al PPDA și PAS, dar și a cel puțin două formațiuni politice unioniste”.

„Acceptând propunerea PPDA, am dat un acord prealabil și condiționat, prin care am declarat că voi participa la alegeri doar în calitate de candidat comun al PPDA și PAS, dar și a cel puțin două formațiuni politice unioniste. Este evident că acordul meu impunea inițierea neîntârziată a consultărilor corespunzătoare cu formațiunile politice vizate. Din păcate, numele meu a fost rostit în spațiul public în calitate de posibil candidat electoral comun până la încheierea unei înțelegeri între partidele pro-europene și cele unioniste.”

Mihai Druță nu va candida din partea Platformei DA la Hâncești

Până acum, și-au anunțat candidații pentru alegerile de la Hâncești șase formațiuni politice. Este vorba despre Olsea Stamate de la PAS, Vitalie Balinschi, candidatul Partidului Politic Șor; Ștefan Gațcan, reprezentantul Partidului Socialiștilor; Ion Mereuță din partea Partidului Democrat; Vlad Țurcanu de la Partidul Unității Naționale.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
13,85
Cer acoperit de nori
Umiditate:72 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău