Microsoft s-a răzgândit și nu va mai renunță definitiv la popularul Paint

  • 25 Iulie 2017 18:29
Microsoft s-a răzgândit și nu va mai renunță definitiv la popularul Paint

​Microsoft s-a răzgândit parțial după ce anunțase că vrea să renunțe la programul de grafică Paint care există de 32 de ani. Miile de mesaje venite de la fani i-au facxut pe cei de la Microsoft să decidă că Paint va fi inclus în Windows Store în viitor pentru a fi instalat de cei care doresc, fiindcă programul de grafică nu va mai fi preinstalat pe sistemul de operare.

Microsoft anunțase luni că Paint este inclus pe lista programelor la care nu se va mai lucra pentru dezvoltare și la care s-ar putea renunța. Pe internet au apărut foarte multe proteste, mulți spuand că Paint este probabil cel mai grozav program de Microsoft.

Microsoft a anunțat că se răzgândește și că nu va renunța de tot la Paint, urmând ca programul să fie disponibil pe magazinul de aplicații Windows Store pentru a fi descărcat de cei care doresc. Însă nu este același lucru, fiindcă programul nu va mai fi preinstalat pe Windows și deci nu va mai avea locul privilegiat.

Mai mult, pentru că în multe companii angajații nu au dreptul de a instală programe pe calculatoarele de la serviciu, foarte mulți nu vor mai putea folosi Paint de acum.

Paint este extrem de popular mai ales pentru simplitatea în utilizare.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
12,24
Câțiva nori
Umiditate:82 %
Vint:0,51 m/s
Wed
14
Thu
16
Fri
12
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău