Mese gratis în restaurantele la modă din Italia, în schimbul unor fotografii apreciate pe Instagram

  • 03 Februarie 2019 19:41
Mese gratis în restaurantele la modă din Italia, în schimbul unor fotografii apreciate pe Instagram

Comanzi felul de mâncare pe care îl preferi, îl postezi pe Instagram (sau pe altă rețea socială), având grijă desigur să etichetezi restaurantul, sau cel puțin un indiciu al acestuia și dacă reușești să aduni un număr mare de urmăritori, mănânci gratis.

Astfel, prin noua metodă de plată adoptată de localurile la modă din Italia și care câștigă din ce în ce mai mulți prozeliți, influencerii cu mai mult de 100.000 de urmăritori pot lua masa de prânz, sau cina, gratis.

Din ce în ce mai multe restaurante din nordul și sudul peninsulei au început să practice acest sistem experimentat prima oară în octombrie 2018, la Milano în localul ”This is not a sushibar” din via Lazzaro Papi, unde clientului îi este acordat un discount direct proporțional cu numărul de urmăritori de pe Instagram.

Pe scurt, rețelele sociale au creat o nouă economie culinară care a devenit un trend.

Iar pentru o mai bună organizare, trei studenți de la Academia de Arte Frumoase din Brera, au creat ”Milano da Scrocco”, pagina de facebook destinată locuitorilor din Milano și nu numai, care semnalează evenimentele unde se poate bea și mânca achitând nota de plată cu două valute imbatabile: simpatie și popularitate, transmite Rador, cu referire la presa italiană.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
13,85
Cer acoperit de nori
Umiditate:72 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău