Mesajul Președintelui Director General al Radio România la aniversarea Radio Targu Mureș

  • 02 Martie 2018 12:59
Mesajul Președintelui Director General al Radio România la aniversarea Radio Targu Mureș

Mesaj de felicitare

Dragi Colegi,

2018, anul centenarului Marii Uniri, este și anul în care Radio România sărbătorește 90 de ani de la înființare. Și tot în acest an, astăzi 2 martie, Radio România Târgu Mureș sărbătorește 60 de ani de când, cu profesionalism, obiectivitate și echilibru își respectă misiunea de serviciu public, promovând identitatea națională și diversitatea culturală, contribuind la educarea și formarea publicului dar și la întărirea sentimentelor de coeziune și solidaritate socială.

Doresc să remarc preocuparea constantă a postului teritorial de la Târgu Mureș de a pune întotdeauna în prim planul activității sale grija față de interesele ascultătorilor din cele patru județe arondate - Mureș, Covasna, Harghita și Brașov, indiferent de comunitatea etnică căreia îi aparțin.

De altfel, Radio România Târgu Mureș a fost primul din țară care a emis, începând din anul 2013, pe frecvențe diferite, programe distincte în limba română și în limbile minorităților naționale. Începând de astăzi, programul pentru minorități se va extinde la 24 de ore din 24.

Doresc să transmit un sincer La Mulți Ani întregii echipe Radio România Târgu Mureș, să o felicit pentru tot ceea ce a realizat în cei 60 de ani de existență și să îi urez mult succes în continuare, în îndeplinirea misiunii publice încredințate!

 

2 martie 2018

Georgică Severin

Președinte Director General

 

Notă:

Studioul Regional Radio România Târgu Mureș împlinește astăzi 60 de ani de la înființare.

Programele sale se adresează ascultătorilor din județele Mureș, Harghita, Brașov și Covasna și cuprind informații, cultură, educație, interactivitate și divertisment.

Evenimentul este marcat în această seară, la Brașov, printr-un concert simfonic extraordinar al Filarmonicii, care o are ca ca solistă la pian pe celebra Elisabeth Leonskaya din Austria, dirijor este reputatul Horia Andreescu.

Tot astăzi, dar la Târgu Mureș, „Ducu Bertzi și prietenii” susțin un concert extraordinar, iar mâine, la Palatul Culturii, Radio Târgu Mureș va organiza o gala în limba maghiară dedicată aniversării.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
12,18
Nori împrăștiați
Umiditate:82 %
Vint:3,09 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
10
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău