Mesajul Maiei Sandu după ce a renunțat la calitatea de membru și la funcția de președinte al PAS. „Vă mulțumesc că m-ați învățat o lecție importantă - politica este așa cum o fac oamenii”

  • 10 Decembrie 2020 11:23
Mesajul Maiei Sandu după ce a renunțat la calitatea de membru și la funcția de președinte al PAS. „Vă mulțumesc că m-ați învățat o lecție importantă - politica este așa cum o fac oamenii”

Președintele ales Maia Sandu a venit cu un mesaj după ce a renunțat la calitatea de membru și la funcția de președinte al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS).

„Acum 5 ani, pe 23 decembrie 2015, împreună cu câțiva oameni buni, anunțam intenția de a crea un partid politic. Șase luni mai târziu, cu sprijinul a mii de oameni buni, am reușit să înregistrăm Partidul Acțiune și Solidaritate. În acești 5 ani, am construit o echipă mare și puternică. Conform cerințelor legale, ieri am renunțat la funcția de președinte al Partidului Acțiune și Solidaritate și la calitatea de membru de partid.
Dragi oameni din PAS, vă mulțumesc! Vă mulțumesc că m-ați învățat o lecție importantă - politica este așa cum o fac oamenii. Iar la PAS am întâlnit unii dintre cei mai frumoși oameni din viața mea. Am cunoscut oameni buni, cumsecade, curajoși, oameni care au grijă de cei din jur și nu stau indiferenți în fața răului. Oameni mărinimoși și înțelepți. La PAS am avut bucuria să cunosc oameni care au cutreierat țara-n lung și-n lat, fără să ceară nimic în schimb. Oameni care au economisit din pensia lor de câteva sute de lei, ca să vină să doneze și la noi un pic. Oameni care au înfruntat amenințări, dar s-au ținut de calea aleasă.
Acești oameni au schimbat politica din Moldova. De la ei am învățat multe lucruri și am avut onoarea să mă bucur de sprijinul lor.
Vă doresc, oameni dragi din PAS, să continuați calea începută - de a ajuta țara și oamenii. De a face politică cu demnitate”, a declarat Maia Sandu. 
 
Menționăm că de președinte interimar al PAS a fost preluată de prim-vicepreședintele, Igor Grosu, până la organizarea următorului Congres al formațiunii, care va avea loc în 2021. 
 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
22,74
Cer fragmentat
Umiditate:59 %
Vint:3,6 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău