Mesajul lui Klaus Iohanis despre alegerile din 30 noiembrie

  • 01 Decembrie 2014 17:27
Mesajul lui Klaus Iohanis despre alegerile din 30 noiembrie

Președintele ales al României, Klaus Iohannis, a felicitat Republica Moldova pentru rezultatul alegerilor parlamentare.

În opinia lui Klaus Iohannis, electoratul își dorește un guvern reformist, decis să continue efortul de modernizare în sens european a Republicii Moldova, se arată într-un comunicat.

”Adresez felicitările mele Partidului Liberal-Democrat din Moldova, partenerul nostru în marea familie a popularilor europeni. Felicit, de asemenea,  Partidul Liberal pentru succes. Mă adresez, în fine, Partidului Democrat din Moldova cu același mesaj de felicitare și solidaritate. Acestor partide le  revine răspunderea de a continua, într-un ritm încă mai dinamic, drumul Republicii Moldova către Europa unită. Vreau să îi asigur pe toți cetățenii moldoveni că România le-a înteles așteptările și mesajul și că le va fi mereu alături. Aștept cu bucurie momentul unei noi vizite în Republica Moldova  și începutul colaborării cu viitorul guvern pro-european de la Chișinău”, se mai arată în comunicat.

Amintim că președintele ales al României, Klaus Iohannis,  s-a aflat, pe 28 noiembrie, într-o vizită neoficială la Chișinău unde s-a întâlnit cu mai mulți oficiali Aceasta a fost prima sa vizită în Republica Moldova.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
10,52
Ceață
Umiditate:98 %
Vint:1,54 m/s
Mon
16
Tue
18
Wed
17
Thu
19
Fri
21
Arhivă Radio Chișinău