Mesajul în limba rusă trimis de Elon Musk către Moscova, după lansarea SpaceX. Schimb de replici cu Rogozin, care a râs de el și l-a acuzat că trimite arme nucleare în Cosmos

  • 01 Iunie 12:26
Mesajul în limba rusă trimis de Elon Musk către Moscova, după lansarea SpaceX. Schimb de replici cu Rogozin, care a râs de el și l-a acuzat că trimite arme nucleare în Cosmos

Elon Musk și Dimitri Rogozin, oficial rus și șef al Roscosmos, au avut un schimb de replici cu tentă prietenoasă după lansarea echipajului SpaceX în spațiu. Musk a transmis un mesaj în limba rusă, în care a spus: "Mulțumim, domnule, ha ha. Sperăm la o colaborare pe termen lung, prosperă și benefică". A fost răspunsul lui Musk la mesajul de felicitare al lui Rogozin pentru NASA și SpaceX, transmiite mediafax.

ELON MUSK: "Hai că trambulina a funcționat"

Interesant este că în urmă cu 6 ani, Rogozin se amuza pe seama lui Elon Musk. El spunea atunci că acesta ar putea folosi o trambulină uriașă pentru a-și lansa rachetele în spațiu.
 
La 6 ani distanța, Musk a răspuns cu "Hai că trambulina a funcționat", specificând că este o glumă pentru cunoscători.

ROGOZIN: "Planul lui Musk este un pretext că să ducă arme nucleare în spațiu"

În urmă cu doar câteva zile, presa rusă a relatat o serie de afirmații controversate făcute de Dimitri Rogozin. Șeful Roscosmos a spus că Elon Musk plănuiește să ducă arme nucleare în spațiu, pentru ca SUA să-și asigure dominația în Cosmos și pe Pământ.
 
"Un singur lucru stă în spatele acestei demagogii: este o acoperire petnru trimiterea de arme nucleare în spațiu", spunea Rogozin, vorbind totuși despre un așa zis plan al lui Elon Musk de a bombarda planeta Marte la poli pentru a crea un fenomen care să ducă la crearea efectului de seră.

ROGOZIN, AMENINȚĂRI PENTRU ROMÂNIA: "Data viitoare voi fi într-un Tu-160"

În anul 2017, România a interzis survolarea spațiului său aerian de către un avion în care se afla pe atunci vicepremierul rus Dimitri Rogozin. El a fost întors din drum și l-a înfuriat pe oficial, care a scris pe rețelele de socializare că "data viitoare se va afla la bordul unui Tu-160 (n.r bombardier strategic).

 

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
8
Câțiva nori
Umiditate:75 %
Vint:1 m/s
Thu
19
Fri
21
Sat
21
Sun
18
Mon
16

Curs oficial BNM 22 August 2020

MDL RATĂ TREND
EUR 19.6967 -0.0000
USD 16.6356 -0.0000
RON 4.0711 -0.0000
UAH 0.6064 -0.0000
RUB 0.2255 -0.0000
Arhivă Radio Chișinău