Mesajul de felicitare al ministrului Educației, Culturii și Cercetării, Igor ȘAROV, cu ocazia noului an de studii 2020-2021

  • 01 Septembrie 2020 09:18
Mesajul de felicitare al ministrului Educației, Culturii și Cercetării, Igor ȘAROV, cu ocazia noului an de studii 2020-2021

Mesajul de felicitare al ministrului Educației, Culturii și Cercetării, Igor ȘAROV, cu ocazia noului an de studii 2020-2021.

Dragi elevi și studenți,

Stimați Profesori,  

 Cu emoție și dor vă urez Bine ați revenit în școală! Emoție, pentru că bucuria revederii în acest an este una aparte, marcată de dificultatea momentului pe care-l traversăm și care ne-a ținut fizic - atâta timp - departe unii de ceilalți. Dor, pentru că nostalgia anilor de școală se strecoară an de an, de 1 septembrie, în sufletul adulților de astăzi, transpunându-i  - imaginar - în elevii care au fost ieri.

 

Vă sunt recunoscător, dragi copii, elevi și studenți pentru ocazia de a redescoperi, alături de voi, bucuria conectării la cea mai frumoasă experiență – cea a cunoașterii lumii, sub toate aspectele ei. În egală măsură le sunt recunoscător și dascălilor voștri, care au înțeles să transforme școala într-un mediu propice schimbului de idei, într-un loc al prieteniilor și al mentoratului. Pentru că, așa cum spunea regele Ferdinand I, „Nu zidurile fac o școală, ci spiritul care domnește într-însa”.

 

Fiți spiritul liber care să genereze schimbarea!

 

Tuturor vă doresc un an școlar bun și rodnic, cu rezultate meritorii și alese împliniri sufletești!   

Igor ȘAROV, ministrul Educației, Culturii și Cercetării

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:16 %
Vint:7,2 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău