Medicii din capitală vor fi instruiți pentru procesul național de vaccinare anti-COVID

  • 18 Ianuarie 2021 11:03
Medicii din capitală vor fi instruiți pentru procesul național de vaccinare anti-COVID

Autoritățile municipale de sănătate își vor instrui personalul și sunt la dispoziția autorităților centrale pentru a pune în aplicare planul național de imunizare împotriva COVID-19, transmite MOLDPRES.

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a solicitat astăzi la ședința on-line a serviciilor municipale, ca autoritățile locale de sănătate să se pregătească pentru procesul național de imunizare, aprobat de autoritățile centrale ale statului, transmite sursa citată.

“Solicit Direcției generale de asistență socială și sănătate să lanseze un plan pentru pregătirea și instruirea personalului medical în vederea lansări procesului național de imunizare împotriva COVID-19. De asemenea, solicit pregătirea lanțului logistic pentru procesul de vaccinare - trebuie să fim pregătiți pentru a pune în aplicare procesul de vaccinare”, a declarat edilul capitalei.  

Oficialul a subliniat că autoritățile municipale sunt la dispoziția autorităților centrale pentru a pune în aplicare planul de imunizare împotriva COVID-19.

Tags

Alte Noutati

LIVE: BIZNEWS cu Corneliu Rusnac
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:34 %
Vint:8,75 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău