Meciul de fotbal Moldova – Franța | Eveniment cu vedete pe stadion urmărit de 120 de jurnaliști acreditați, inclusiv 40 din Franța

  • 22 Martie 2019 14:37
Meciul de fotbal Moldova – Franța | Eveniment cu vedete pe stadion urmărit de 120 de jurnaliști acreditați, inclusiv 40 din Franța

Fanfara Poliției de Frontieră va intona imnurile naționale ale Franței și R. Moldova în deschiderea meciului de fotbal dintre cele două echipe din preliminariile EURO 2020 care se va juca în această seară pe stadionul Zimbru.

La meci au fost acreditați cel puțin 120 de jurnaliști, inclusiv 40 din Franța, potrivit Federației Moldovenești de Fotbal care anunță că evenimentul va mai fi urmărit de reprezentanți ai mass-media din România, Ucraina, Germania și Rusia.

Poliția informează că traficul rutier va fi restricționat începând cu ora 17.00 pe bulevardul Dacia și pe străzile Cuza Vodă și Burebista în apropiere de stadion. De asemenea, spectatorii sunt invitați să se prezinte la stadion cu două ore înainte de ora de începere a meciului.

Naționala Franței a veni la Chișinău cu toți jucătorii de bază, inclusiv cu vedetele Kyllian Mbappe, Antoine Griezmann și Paul Pogba. De cealaltă parte, selecționerul Alexandru Spiridon nu va putea conta în acest meci pe unul dintre oamenii de bază din axul apărării, fundașul Alexandru Epureanu, care este accidentat.

Partida Moldova – Franța se va juca în această seară pe stadionul Zimbru din Capitală cu începere de la ora 21.45.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
8,85
Cer senin
Umiditate:93 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău