Marius Manole: ,,Acum ori niciodată! Asta îmi spun de fiecare dată când calc pe scenă"

  • 30 Martie 2023 14:19
Marius Manole: ,,Acum ori niciodată! Asta îmi spun de fiecare dată când calc pe scenă

Talentatul și carismaticul actor Marius Manole, invitat la ,,ÎNTÂLNIRILE TVR MOLDOVA", le-a sugerat celor prezenți la serata culturală să acționeze și să nu renunțe niciodată, pentru că singurul lucru important în viață este să fim fericiți și să facem ce ne place. Publicul a avut ocazia să adreseze propriile întrebări și l-a aplaudat minute în șir pe actorul român. Evenimentul a avut loc la Teatrul Fără Nume. Discuția, moderată de jurnalista Natalia Catan, a fost înregistrată și va fi difuzată la TVR Moldova.

Marius Manole și-a amintit de unde a pornit, a vorbit despre copilărie, adolescență, anii de studenție și experiențele trăite în teatru. 

 

MARIUS MANOLE: ,,Uneori, un premiu care vine prea devreme s-ar putea să te nenorocească pentru toată viața. Actoria este o meserie în care în fiecare seară trebuie să fii perfect pe scenă pentru că s-ar putea să fie un spectator care vine pentru prima dată la teatru și tu, dacă joci prost, l-ai putea dezamăgi.”

 

A confirmat încă o dată că cea mai mare pasiune în viață este teatrul și dacă ar lua viața de la capăt nu ar schimba nimic. 

 

 

MARIUS MANOLE: ,,Libertatea din cap vine din lectură, din cultură. Suntem suma întâlnirilor noastre, dar trebuie să deschizi ochii pentru a le vedea. Când avem premieră la teatru e ca atunci când pleci la război. Ai nevoie de un camarad lângă tine. Cred că orice compromis în viață se plătește, iar actorii nu au voie să-și înșele publicul.”

 

 

Întrebat ce îi lipsește cel mai mult, el a spus că doar timp.

 

 

MARIUS MANOLE: ,”Îmi lipsește timpul. Dacă s-ar putea, aș vrea ca ziua să aibă 54 de ore, în rest, am de toate. Îmi este frică de boală și de singurătate. A fi neputincios și a avea nevoie de îngrijire este îngrozito”

 

Proiectul „Întâlnirile TVR MOLDOVA” presupune o serie de evenimente culturale, în cadrul cărora personalități de referință ale culturii din tot spațiul românesc vin în fața publicului de la Chișinău pentru discuții de suflet.

 

 

 

Mai multe fotografii de la eveniment vor fi postate pe pagina de facebook TVR Moldova

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
7,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:0 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău