Marina Tauber susține că autoritățile statului ar pregăti „provocări” pe Nistru. Guvernul menționează că afirmațiile deputatei sunt false

  • 24 Martie 2023 13:28
Marina Tauber susține că autoritățile statului ar pregăti „provocări” pe Nistru. Guvernul menționează că afirmațiile deputatei sunt false

Deputata Partidului Politic „Șor”, Marina Tauber, a declarat astăzi, 24 martie, în cadrul unui briefing că autoritățile de la guvernare ar pregăti „provocări” pe Nistru de Paști. Guvernul califică drept false, afirmațiile deputatei, transmite Radio Chișinău.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă a menționat pentru presă că: „Afirmațiile doamnei Tauber sunt false și fac parte dintr-un discurs constant de promovare a fricii și dezbinării în societate. Doamna Tauber încearcă să acopere în fața finanțatorilor eșecul total al protestelor plătite. Instituțiile statului lucrează la prevenirea acestor provocări și țin situația sub control”.

Marina Tauber, cercetată în două cauze penale a declarat astăzi într-un briefing că R. Moldova planifică acțiuni militare pe Nistru.

Am o noutate strigătoare la cer, pentru toți cetățenii Republicii Moldova. Conform datelor ale serviciilor speciale internaționale, primite din câteva surse, există informația exactă și verificată că autoritățile noastre, Maia Sandu și Dorin Recean, pregătesc o provocare militară pe frontieră cu Transnistria. Săptămâna trecută, în România au fost trimise 10.000 de uniforme ale Poliției naționale și 10.000 de uniforme ale armatei moldovenești. Au fost comandate 3000 de sicrie”, a spus Tauber.

Amintim că Marina Tauber a fost reținută pe 21 iulie, după ce parlamentarii au lipsit-o de imunitate parlamentară. Ea este este acuzată de falsificarea raportului privind gestiunea financiară a partidului și că ar fi acceptat cu bună știință finanțarea Partidului Politic „ȘOR” din partea unui grup criminal organizat.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
14,4
Cer fragmentat
Umiditate:73 %
Vint:8,23 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău