Marina Tauber: Guvernului i-au rămas zile numărate, iar lui Dodon îi fuge pământul de sub picioare

  • 13 Mai 08:13
Marina Tauber: Guvernului i-au rămas zile numărate, iar lui Dodon îi fuge pământul de sub picioare

Deputata Partidului Politic Șor Marina Tauber infirmă faptul că formațiunea sa încercă să cumpere deputați din Partidul Democrat din Moldova. Tot Marina Tauber infirmă și declarațiile deputatului PDM NicolaAe Ciubuc prin care spunea că a fost abordat de către deputată în acest sens, notează IPN.

„Discut cu mulți deputați din fracțiuni diferite, nu doar din fracțiunea PDM. Da, noi ne sunăm, da, noi discutăm anumite teme. Nu știam că domnul Ciubuc raportează instant atunci când cineva îl sună sau dictatura din PDM a ajuns la un nivel în care fiecare apel trebuie anunțat în direct? Poate din acesta considerent lumea fuge de acolo”, a menționat deputata în cadrul emisiunii „O nas” de la postul de televiziune Jurnal TV.

„Probabil a avut intenția de a-și face PR pe seama președintelui partidului Șor. Eu intenționam să discut cu el despre proiecte legate de agricultură pentru că el fiind fost ministru speram că mă va ajuta în privința acelor chestiuni despre care și el a vorbit nu demult. Despre aceasta a fost discuția noastră telefonică și sunt sigură că domnul Ciubuc vă poate confirma acest lucru”, a adăugat Marina Tauber.

Despre aderarea Violetei Ivanov și a lui Vladimir Vitiuc la Partidul Politic Șor, Tauber spune că cei doi, prin experiența politică pe care o au, vor ajuta foarte mult formațiunea să înainteze. „Mizez pe experiența lor, mizez pe faptul că au obținute multe lucruri în politica moldovenească, un fost vicespeaker, un fost viceministru, oameni care au elaborat un număr mare de inițiative legislative. Chiar astăzi am discutat foarte mult cu doamna Ivanov despre proiecte sociale și granturi externe”.

Cât despre demiterea guvernului, Marina Tauber afirmă că executivului „i-au rămas zile numărate, iar lui Dodon îi fuge pământul de sub picioare”.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Arena Națională
Meteo Chișinău
13
Cer senin
Umiditate:93 %
Vint:3,29 m/s
Mon
16
Tue
15
Wed
13
Thu
14
Fri
12

Curs oficial BNM 22 August 2020

MDL RATĂ TREND
EUR 19.6967 -0.0000
USD 16.6356 -0.0000
RON 4.0711 -0.0000
UAH 0.6064 -0.0000
RUB 0.2255 -0.0000
Arhivă Radio Chișinău