Mariana Durleșteanu spune că decizia de a se retrage îi aparține și că asupra ei nu s-au făcut presiuni, așa cum a afirmat anterior liderul socialiștilor, Igor Dodon

  • 23 Martie 2021 12:26
Mariana Durleșteanu spune că decizia de a se retrage îi aparține și că asupra ei nu s-au făcut presiuni, așa cum a afirmat anterior liderul socialiștilor, Igor Dodon

Fosta candidată la funcția de prim-ministru, propusă de majoritatea parlamentară PSRM-Șor, Mariana Durleșteanu, spune că decizia de a se retrage îi aparține și că asupra ei nu s-au făcut presiuni, așa cum a afirmat anterior liderul socialiștilor, Igor Dodon.

Într-un mesaj pe Facebook, ea afirmă că a luat această hotărâre „în urma show-rilor de la TV făcute de politicieni, care au demonstrat că se țin cu orice preț de imunitatea parlamentară și interesele lor personale și de clan”.

Totodată, ea a precizat că din start a refuzat să fie reprezentată de Partidul Șor, astfel că a înțeles nu va beneficia de sprijin politic pentru a face reforme, din partea unei asemenea alianțe. 

„În contextul mesajului meu plasat pe Facebook din 16 martie 2021, țin să menționez  că decizia îmi aparține mie personal și declarația de retragere  a fost scrisă de mine cu ceva timp înainte. Rog să nu mai faceți filme de groază privind presiunile asupra mea. Singura presiune a fost existența acestui „mariaj și fățărnicie” PSRM-Sor-Candu-Filip și alții, cu care nu am fost de acord. Mesajele inconsecvente din partea politicienilor m-au împins la aceasta decizie, însă cum am mai zis, voi continua sa rămân in viața publica pentru a duce schimbarea până la capăt. Consider că decizia mea a fost  în beneficiul cetățenilor și depășirii crizei politice”, a punctat Mariana Durleșteanu.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
20,52
Cer senin
Umiditate:55 %
Vint:7,2 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău