Maria Ciobanu a discutat cu Grigore Cobzac. „Nu pot să nu spun câteva lucruri, întrucât mi-am dat seama că fostul meu coleg suferă”

  • 09 Februarie 2020 15:09
Maria Ciobanu a discutat cu Grigore Cobzac. „Nu pot să nu spun câteva lucruri, întrucât mi-am dat seama că fostul meu coleg suferă”

Deputatul fracțiunii Platformei DA, Maria Ciobanu, a sciis pe Facbeook că a vorbit cu Grigore Cobzac, candidat independent la alegerile parlamentare noi.

„Doamne ferește de oamenii orgolioși care ajung pe val! Am vorbit adineauri cu domnul Cobzac, fostul președinte al raionului Hâncești, deputat în legislatura precedentă, candidat independent pe circumscripția uninominală nr.38 Hâncești. Nu am permisiunea dânsului să divulg ceea ce am discutat, dar nu pot să nu spun câteva lucruri, întrucât mi-am dat seama că fostul meu coleg suferă. Suferă, pentru că a crezut fără rezerve în oameni care au ajuns absolut întâmplător să facă politică, oameni, care atunci când unii dintre noi eram vânați de reprezentanții sistemului politic dictatorial, ei erau lângă Braghiș și lângă alți comsomolisti sau făceau bani prin diferite ONG-uri...Prezentați-vă pe voi! Faceți o trecere în revistă a succeselor voastre "fulminante" și lăsați cetățeanul să îl judece pe Grigore Cobzac și pe candidatul vostru de neprețuit!”, a scris Maria Ciobanu pe Facebook. 

Menționăm că Platforma DA a decis astăzi să-l susțină pe Grigore Coobzac la alagerile parlamentare noi. El a fost recent exclus din Partidul „Acțiune și Solidaritate” după ce a decis să candideze indepent, având în vedere că Olesea Stamate este candidatul formațiunii în scrutinul respectiv. 

Maria Ciobanu și Grgore Cobzac au fost membri de partid în cadrul PLDM.

 
 
 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Agenda globală
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:53 %
Vint:2,57 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău