Marea Britanie | Un restaurant a servit din greșeală unui client o sticlă de vin de 4.500 de lire sterline

  • 16 Mai 2019 19:55
Marea Britanie | Un restaurant a servit din greșeală unui client o sticlă de vin de 4.500 de lire sterline

Un restaurant din Marea Britanie a recunoscut că a servit din greșeală unui client o sticlă de vin roșu în valoare de 4.500 de lire sterline, informează Press Association.

Pe contul său de Twitter, restaurantul Hawksmoor din Manchester a declarat că speră că norocosul client "s-a bucurat de seara petrecută la ei", după ce personalul i-a oferit o sticlă din 2001 de Chateau le Pin Pomerol.

Nu este clar dacă clientul a avut vreo idee că este vorba despre un vin de excepție, descris drept "legendar" și "mitic" în recenziile de pe site-ul de specialitate vivino.com, sau cât de mult a plătit pentru el.

Conducerea restaurantului l-a sfătuit pe angajatul care a făcut eroarea să-și țină "bărbia sus", adăugând că se întâmplă să se comită greșeli și că va fi în continuare apreciat.

Mesajul restaurantului a stârnit o serie de răspunsuri amuzate pe Twitter, în timp ce alții au lăudat Hawksmoor pentru răspunsul său blând la gafa angajatului.

Pe site-ul wineinvestment.com, Chateau le Pin Pomerol este descris drept un vin cu "o culoare profundă rubinie /de prună /purpurie și arome de creme de cassis, lichior de cireșe, prune, lemn dulce și caramel".

Sursa: Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:74 %
Vint:3,09 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău