Marea Britanie: Regina nu plănuiește să urmărească interviul luat de Oprah Winfrey ducelui și ducesei de Sussex (presă)

  • 07 Martie 2021 14:18
Marea Britanie: Regina nu plănuiește să urmărească interviul luat de Oprah Winfrey ducelui și ducesei de Sussex (presă)

Regina Elisabeta a II-a va "ignora" mult-așteptatul interviu luat de Oprah Winfrey ducelui și ducesei de Sussex, informează dpa, citând relatări apărute în presă.

Ea a acuzat "The Firm" - așa cum este cunoscută uneori familia regală - de "răspândirea de minciuni" despre ea și Harry.

Potrivit Sunday Times, consilierii regali sunt "pregătiți să riposteze cu noi dezvăluiri despre comportamentul cuplului dacă monarhia este atacată".

Palatul Buckingham a refuzat să comenteze pe marginea acestor relatări.

Mai mulți membri ai familiei regale vor apărea într-o emisiune specială, cu doar câteva ore înainte de interviul cu Harry și Meghan, duminică seara pe BBC One.

Regina, prințul de Wales, ducesa de Cornwall și contesa de Wessex vor apărea în emisiunea pre-înregistrată "O Celebrare pentru Ziua Commonwealth-ului", care va fi marcată luni.

Ducele și ducesa de Cambridge vor discuta într-un apel video cu Dr. Zolelwa Sifumba, din Africa de Sud, o susținătoare a drepturilor lucrătorilor sanitari aflați în prima linie, în timp ce Prințul de Wales va aduce un omagiu "determinării extraordinare, curajului și creativității" oamenilor din Commonwealth în timpul crizei cauzate de COVID-19, într-un discurs rostit la Westminster Abbey.

Ducii de Sussex au fost văzuți ultima dată împreună cu familia lor chiar la slujba de la Westminster Abbey cu ocazia Zilei Commonwealth-ului din martie anul trecut, fiind așezați în apropiere de regină, Charles, Camilla și William și Kate. Cu câteva luni înainte, ei șocaseră monarhia anunțând că vor renunța la calitatea de membri activi ai casei regale.

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Istoria la pachet cu Gheorghe Cojocaru
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:33 %
Vint:5,14 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
10
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău