Marcel Petrușan, exclus din PAS

  • 01 Februarie 2020 16:00
Marcel Petrușan, exclus din PAS

Grigore Cobzac, care candidează independent la parlamentare în circumscripția nr. 38 Hâncești, a fost exclus din Partidul Acțiune și Solidaritate. De asemenea, a fost exclus și liderul organizației teritoriale Hâncești PAS, Marcel Petrușan, care și-a manifestat susținerea pentru Cobzac.


Solicitat de IPN, deputatul PAS Radu Marian a declarat că decizia de exludere a celor doi membri a fost luată cu o majoritate de voturi de către Biroul Permanent Național PAS la ședința din 30 ianuarie. Aceasta, după ce nu a fost respectată decizia Consiliului Politic Național din 18 ianuarie cu privire la înaintarea candidatului la funcția de deputat în Parlament în circumscripția uninominală orașului Hâncești, nr.38, astfel fiind încălcate prevederile cu privire la statutul PAS.

„Decizia survine după ce toate încercările de a soluționa amiabil situația încălcării statutului PAS de către domnii Grigore Cobzac și Marcel Petrușan au eșuat”, a menționat deputatul.

Candidata PAS la alegerile din Hâncești este fosta ministră a justiției în Guvernul Sandu, Olesea Stamate. Grigore Cobzac este înscris în calitate de candidat independent.


Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
9,96
Cer fragmentat
Umiditate:99 %
Vint:5,66 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
7
Mon
9
Tue
12
Arhivă Radio Chișinău