Marcajul rutier, aplicat cu întârziere în capitală

  • 16 August 2021 16:18
Marcajul rutier, aplicat cu întârziere în capitală

În capitală, marcajul rutier este aplicat cu întârziere pe mai multe străzi. Șeful-interimar al Direcției generale transport public și căi de comunicație, Vitalie Mihalache, spune că Regia „Exdrupo”, împreună cu antreprenorul care a fost selectat să facă lucrările, depun eforturi pentru a urgenta aplicarea marcajului, transmite IPN.

În cadrul ședinței operative a serviciilor municipale, Vitalie Mihalache a spus că până la începutul noului an școlar urmează să fie finalizată aplicarea marcajului rutier în apropiere de toate instituțiile educaționale din municipiu.

Săptămâna trecută, au fost executate lucrări de aplicare a marcajului rutier în sectoarele Botanica, Buiucani, Centru, dar încă urmează a fi realizat un volum foarte mare de lucrări.

„În atenția Direcției generale transport public și căi de comunicație și a Regiei „Exdrupo” este și reparația carosabilului care duce spre instituțiile educaționale. Avem multe instituții de învățământ spre care partea carosabilă este într-o stare dezastruoasă”, a mai spus Vitalie Mihalache.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:32 %
Vint:5,66 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
19
Wed
13
Thu
9
Arhivă Radio Chișinău