Marca comercială a anului 2016 | Agenții economici sunt îndemnați să participe la concurs

  • 17 Februarie 2017 11:28
Marca comercială a anului 2016 | Agenții economici sunt îndemnați să participe la concurs

Camera de Comerț și Industrie și Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală au lansat astăzi concursul "Marca comercială a anului 2016", la care sunt îndemnați să participe cât mai mulți agenți economici.

Condițiile de concurs pot fi găsite pe paginile electronice ale celor două instituții. Companiile câștigătoare vor fi incluse într-un catalog care va fi promovat la diferite expoziții și prin intermediul ambasadelor Republicii Moldova. De asemenea, învingătorilor le va fi acordat sprijin pentru promovarea mărcilor comerciale pe piețele externe, a declarat Sergiu Harea, președintele Camerei de Comerț și Industrie.

De asemenea, agenții economici vor putea concura și pentru "Premiul pentru realizări în domeniul calității 2016". Acesta a fost lansat în 2014 cu scopul de a premia companiile ce implementează cu succes managementul calității și promovează abordările moderne în domeniu. Anul trecut au fost peste 30 de participanți și au fost premiate 5 companii.

Concursul „Marca comercială a anului" a fost inițiat în anul 2003 și are drept scop promovarea practicilor de succes în domeniul businessului, familiarizarea consumatorilor cu cele mai bune mărci de pe piața autohtonă, precum și remarcarea celor mai competitive întreprinderi din Republica Moldova.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
9,96
Cer senin
Umiditate:70 %
Vint:1,54 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
16
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău